Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
ul. Tysiąclecia 1
89-200 Szubin
tel. 52 384 24 81
e-mail: sekretariat@sp2.szubin.pl
https://bip.sp2.szubin.pl
http://szubinsp2.sam3.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej ePUAP identyfikator adresata SP2Szubin

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
Adres do eDoręczeń: 
AE:PL-47455-69619-SBIJR-29

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
ul. Tysiąclecia 1
89-200 Szubin
tel. 52 384 24 81
e-mail: sekretariat@sp2.szubin.pl
https://bip.sp2.szubin.pl
http://szubinsp2.sam3.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej ePUAP identyfikator adresata SP2Szubin

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
Adres do eDoręczeń: 
AE:PL-47455-69619-SBIJR-29

Dodatkowy przetarg na dostawy pieczywa

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 2

w Szubinie Maciej Mierzwiński

zaprasza chętnych dostawców

do składania ofert cenowych

na dostawę pieczywa

 do 18. 08. 2025 r.

Do pobrania 3 załączniki,

które należy wydrukować, podpisać, zeskanować i wysłać na adres: sekretariat@sp2.szubin.pl 

lub dostarczyć osobiście do sekretariatu szkoły.

 

--

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informuje Pana/Panią, że: Administratorem przetwarzanych Pana/ Pani danych osobowych jest: Szkoła Podstawowa nr 2 w Szubinie, ul. Tysiąclecia 1, 89 - 200 Szubin.

Dodatkowe informacje dotyczące ochrony danych osobowych mogą Państwo znaleźć na stronie: 
http://szubinsp2.sam3.pl

 

Załączniki:
  1. pieczywo - zapytanie ofertowe (05.08.2025, 20:58) - pobrań: 17
  2. pieczywo - formularz asortymentowy (05.08.2025, 20:57) - pobrań: 24
  3. pieczywo - projektowane postanowienia (05.08.2025, 20:56) - pobrań: 16
Opublikował: Danuta Pokora
Publikacja dnia: 05.08.2025, 20:54
Dokument oglądany razy: 111
Podpisał: Maciej Mierzwiński
Dokument z dnia: 05.08.2025