Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
ul. Tysiąclecia 1
89-200 Szubin
tel. 52 384 24 81
e-mail: sekretariat@sp2.szubin.pl
https://bip.sp2.szubin.pl
http://szubinsp2.sam3.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej ePUAP identyfikator adresata SP2Szubin

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
Adres do eDoręczeń: 
AE:PL-47455-69619-SBIJR-29

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
ul. Tysiąclecia 1
89-200 Szubin
tel. 52 384 24 81
e-mail: sekretariat@sp2.szubin.pl
https://bip.sp2.szubin.pl
http://szubinsp2.sam3.pl
Adres elektronicznej skrzynki podawczej ePUAP identyfikator adresata SP2Szubin

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Władysława Broniewskiego w Szubinie
Adres do eDoręczeń: 
AE:PL-47455-69619-SBIJR-29

ŻYWNOŚĆ NA 2024 ROK

Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 2

w Szubinie

zaprasza chętnych dostawców

do składania ofert cenowych

na poszczególne rodzaje żywności

od 06. 11. 2023 r. do 17. 11. 2023 r.

Do pobrania 3 załączniki do każdego zadania,

które należy przesłać podpisane scanem na adres:

naszadwojka@wp.pl

zadanie nr 1: art. ogólnospożywcze

zadanie nr 2: art. mięsne

zadanie nr 3: art. nabiałowe

zadanie nr 4: ryby i mrożonki

zadanie nr 5: owoce, warzywa, jajka

zadanie nr 6: pieczywo

Załączniki:
  1. Artykuy ogólnospożywcze (06.11.2023, 15:08) - pobrań: 194
  2. Mięso i wędliny (06.11.2023, 15:10) - pobrań: 195
  3. Nabiał (06.11.2023, 15:11) - pobrań: 199
  4. Ryby i mrożonki (06.11.2023, 15:11) - pobrań: 202
  5. Warzywa i owoce (06.11.2023, 15:12) - pobrań: 191
  6. Pieczywo (06.11.2023, 15:12) - pobrań: 196
  7. Projektowane postanowienia umowy art. spożywcze (06.11.2023, 15:15) - pobrań: 190
  8. Projektowane postanowienia umowy art. mięsne (06.11.2023, 15:15) - pobrań: 193
  9. Projektowane postanowienia umowy art. nabiałowe (06.11.2023, 15:16) - pobrań: 198
  10. Projektowane postanowienia umowy mrożonki (06.11.2023, 15:17) - pobrań: 187
  11. Projektowane postanowienia umowy owoce, warzywa (06.11.2023, 15:17) - pobrań: 192
  12. Projektowane postanowienia umowy pieczywo (06.11.2023, 15:18) - pobrań: 195
  13. Warunki zapytania ofertowego - art. ogólnospożywcze (06.11.2023, 15:20) - pobrań: 197
  14. Warunki zapytania ofertowego - mięso i wędliny (06.11.2023, 15:20) - pobrań: 198
  15. Warunki zapytania ofertowego -nabiał (06.11.2023, 15:21) - pobrań: 193
  16. Warunki zapytania ofertowego - ryby i mrożonki (06.11.2023, 15:22) - pobrań: 201
  17. Warunki zapytania ofertowego - owoców, warzyw, ziemniaków i jaj kurzych (06.11.2023, 15:22) - pobrań: 190
  18. Warunki zapytania ofertowego - pieczywo (06.11.2023, 15:23) - pobrań: 203
Opublikował: Danuta Pokora
Publikacja dnia: 06.11.2023, 15:05
Dokument oglądany razy: 4 150
Podpisał: Danuta Pokora
Dokument z dnia: 06.11.2023