Żywność na 2025 rok
Dyrektor Szkoły Podstawowej nr 2
w Szubinie Maciej Mierzwiński
zaprasza chętnych dostawców
do składania ofert cenowych
na poszczególne rodzaje żywności
od 08. 11. 2024 r. do 22.
11. 2024 r.
Do pobrania 3 załączniki do każdego zadania,
które należy wydrukować, podpisać,
zeskanować i wysłać na adres
(tytuł: Żywność 2025)
sekretariat@sp2.szubin.pl
zadanie nr
1: art. ogólnospożywcze
zadanie nr
2: art. mięsne
zadanie nr
3: art. nabiałowe
zadanie nr
4: ryby i mrożonki
zadanie nr
5: owoce, warzywa, jajka
zadanie nr
6: pieczywo
Załączniki:
- art. ogólnospożywcze - zapytanie ofertowe (15.11.2024, 21:24) - pobrań: 49
- art. ogólnospożywcze - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:21) - pobrań: 58
- art. ogólnospożywcze - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:22) - pobrań: 57
- art. mięsne - zapytanie ofertowe (15.11.2024, 21:25) - pobrań: 54
- art. mięsne - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:26) - pobrań: 35
- art. mięsne - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:27) - pobrań: 50
- art. nabiałowe - zapytanie oferowe (15.11.2024, 21:28) - pobrań: 56
- art. nabiałowe - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:29) - pobrań: 56
- art. nabiałowe - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:30) - pobrań: 55
- ryby i mrożonki - zapytanie ofertowe (15.11.2024, 21:32) - pobrań: 55
- ryby i mrożonki - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:33) - pobrań: 53
- ryby i mrożonki - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:35) - pobrań: 55
- owoce, warzywa i jajka - zapytanie ofertowe (15.11.2024, 21:36) - pobrań: 55
- owoce, warzywa i jajka - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:37) - pobrań: 56
- owoce, warzywa i jajka - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:38) - pobrań: 56
- pieczywo - zapytanie ofertowe (15.11.2024, 21:39) - pobrań: 55
- pieczywo - formularz asortymentowy (15.11.2024, 21:39) - pobrań: 56
- pieczywo - projektowane postanowienia (15.11.2024, 21:41) - pobrań: 56
Opublikował: Danuta Pokora
Publikacja dnia: 15.11.2024, 21:19
Dokument oglądany razy: 1 094
Podpisał: Maciej Mierzwiński
Dokument z dnia: 08.11.2024